Automobiliste breekt arm en auto eindigt onder talud na ongeval Tuk

Automobiliste breekt arm en auto eindigt onder talud na ongeval Tuk

Tuk – Bij een ongeval op de kruising van de Ruxveenseweg met de Oldemarktseweg in het Overijsselse Tuk, is dinsdagmiddag een automobilist gewond geraakt aan haar arm. Een andere automobilist kwam er zonder kleerscheuren vanaf.

Eén van de automobilisten kwam vanuit Steenwijkerwold, richting Tuk, en wilde de kruising op. Op de kruising werd deze vervolgens aangereden door een andere automobilist, één van beide is volgens agenten vermoedelijk door rood gereden. Het geschepte voertuig, eindigde onderaan het talud.

Wonder boven wonder kwam de bestuurder van deze auto er zonder kleerscheuren vanaf. De bestuurder van de auto op de kruising kwam er minder fortuinlijk uit. Ze brak haar onderarm en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Afgesloten

Een deel van de kruising en de Oldemarktseweg waren gedeeltelijk afgesloten vanwege onderzoek. Door een specialist van de Verkeersongevallen Analyse van de politie is het incident in kaart gebracht. Een berger heeft vervolgens de zwaarbeschadigde voertuigen afgesleept, waarna de kruising kon worden vrijgegeven.