Autocross Oldeholtpade weer een groot succes

Autocross Oldeholtpade weer een groot succes

Oldeholtpade – Zondagmiddag ging om 12:00 uur de eenenveertigste editie van de autocross op het terrein achter de kerk in Oldeholtpade van start. Vele coureurs deden een poging zo hoog mogelijk in de eindstand uit te komen.

Sinds enkele jaren organiseert VVV Oldeholtpade de autocross samen met de officiële Drentse Autocrossvereniging, kortweg de DAC. De DAC organiseert jaarlijks diverse wedstrijden in onder andere Eesveen, Luinjeberd, Zuidwolde en Ossenzijl. 

In Oldeholtpade kwamen een honderd tal coureurs opdagen voor de verschillende klassen. Sinds drie jaar wordt er in Oldeholtpade naast de algemeen bekende klassen een ”regioklasse” gehouden. Iedereen die in een straal van 15 kilometer om Oldeholtpade woont mag zich hiervoor inschrijven. 

Spektakel

Zoals al vele jaren het geval is was ook de cross in Oldeholtpade weer een waar spektakel. Onder het genot van een stralende zon zijn er drie manches gereden. Door de strijd tussen de heren en damescoureurs werd het een spectaculaire finale die een mooie uitslag kende zo schrijft de DAC. op haar website. 

Klik HIER voor de uitslagen.